Η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου συμμετείχε στο 5ο Women in Digital Forum: in the AI Era
Νατάσσα Κοσμοπούλου: «Στον Δήμο Πεντέλης επενδύουμε σε κοινωνικές πολιτικές, καινοτόμες ψηφιακές λύσεις και δράσεις συμπερίληψης, διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο, δίκαιο και ισότιμο περιβάλλον για όλους!»
«5ο Women in Digital Forumin the AI Era» Η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου συμμετείχε στο συνέδριο που είναι αφιερωμένο στη γυναικεία ηγεσία και την τεχνητή νοημοσύνη. Στην ομιλία της ανέδειξε τη σημασία της ενεργούς παρουσίας των γυναικών στην πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου τόνισε:
«Είχα την τιμή να συμμετάσχω σε ένα ενδιαφέρον συνέδριο αφιερωμένο στη γυναικεία ηγεσία και την τεχνητή νοημοσύνη, όπου ανέδειξα τη σημασία της ενεργούς παρουσίας των γυναικών στην πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με μόλις 22 γυναίκες δήμαρχους στους 332 δήμους της χώρας, η χαμηλή εκπροσώπηση δεν είναι μόνο θέμα ισότητας, αλλά και δημοκρατικού ελλείμματος. Η ισότητα δεν είναι μια θεωρητική έννοια, αλλά μια καθημερινή πρόκληση που απαιτεί στρατηγικές παρεμβάσεις και ουσιαστικές πολιτικές.
Στήριξη μέσω κοινωνικών δομών
Αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών
Ανατροπή στερεοτύπων και νέα πολιτική κουλτούρα
Στον Δήμο Πεντέλης επενδύουμε σε κοινωνικές πολιτικές, καινοτόμες ψηφιακές λύσεις και δράσεις συμπερίληψης, διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο, δίκαιο και ισότιμο περιβάλλον για όλους!»
